Inget kul att vara målvakt

Inget kul att vara målvakt

Gefles målvakt har här lite otur, för att uttrycka sig snällt, och har in bollen i eget mål. Han hade det inte så kul annars heller, fem insläppta mot Djurgårdens U19. Han hade i alla fall tur med vädret! I ärlighetens namn var inte alla målen hans fel, försvararna hade stora svårigheter att rensa undan bollen framför honom.

Mer fotboll, mer Djurgården. Populare tränaren kunde inte tacka nej till uppdraget som norsk förbundskapten. Tråkigt för DIF, grattis till Per-Mathias Högmo.  Frågan är om det går att hitta en tränare med de personliga egenskaper P-M har, plus den ”storstadstålighet” och fotbollskompetens som därtill behövs. Guus Hiddink?

målvakt MålvaktstavlaInget kul att vara målvakt

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2013