Kategorier
Stockholm

Vad dyker upp i glipan 2014?

 Vad dyker upp i glipan 2014?

Så här i början är det nya året ett okänt mörker, eller om det lät för pessimistiskt, ett bländande ljus. Det senare passar dock sämre till bilden. Inga löften eller föresatser givna. Det blir som det blir helt enkelt.

När man lever ensam och är ledig länge är det lätt att börja fundera konsumtion. En ny iPhone kanske? Den jag har är full nästan till sista kilobyten. Dryga sex lakan. Eller en ny kamera, Sony A7 med Zeiss 55/1,8 FE?  13 500:- + 9 700:- = 23 200:-. Vänta på vad Fuji kommer upp med på CES 2014 strax, 7 – 10 januari? Och var har jag de stålarna?!

Och jag vill ju resa. Berlin är bokat, men sommarresan återstår. Belfast börjar stiga upp som en spännande kandidat. Bökigare att ta sig dit och hem, vill jag minnas. Dryga sex timmar via London, tror jag. Och solo. Lite jobbigt men bra för fotandet. Det ska skava och vara lite obekvämt så man skärper sig!

Så, vad dyker upp i glipan 2014?

glipan-(1-av-1)

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2014

4 svar på ”Vad dyker upp i glipan 2014?”

Beskrev ju det här huset i det långa inlägget. Mycket med det som var intressant, inte minst de tre korta rälsspåren ut från ena långsidan. Vad var det som kördes ut och in på dem? Nå´t som hade med husets funktion som transformatorstation att göra.

Stängt för kommentering.