Kategorier
Stockholm

Vi som bojkottar OS

Vi som bojkottar OS

Har inlett min OS-bojkott och har hittills inte sett en minuts OS-tv. Tycker det är förjävligt att ett land som Ryssland under Putin får OS. Är säker på att det svider i skinnet på honom när han får höra att jag vägrar titta!

Läser om kommunaliseringen och krav på återförstatligande av skolan. Punkt ett måste vara att av-Björklundisera utbildningsväsendet.

När jag precis skulle ta tag i hissdörren nu i eftermiddag trycktes hissen upp. Bara att vänta tills den återvände. Det är min unge  grannpojk, ca 11 år, som kommer ner. Jag morsar, han hälsar tillbaka och håller upp dörren för mig. Jag säger ”tack”, han säger ”varsågod” och sen ”hej då” medan han ser mig i ögonen.  Efter en jobbig måndag på jobbet blir jag nästan salig över att det finns så´na här killar fortfarande.

Finnish-boy-on-the-bus

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2014

2 svar på ”Vi som bojkottar OS”

Skönt att man inte var ensam att skippa OS.
Det är inte var dag man får höra något sådant idag. Det gör gott för själen.
Om du har några planer för ett OT besök innan Berlin resan, vore det kul att få höra vad du har för planer.
ps. fin bild på killen:)

Beträffande OT så kan det bli ett besök i morgon redan, annars nästa onsdag (slutar tidigt på onsdagar, kl 15). Just i morgon ska jag uträtta några ärenden på stan innan. Men någonstans runt kl 16.30 kan jag nog vara där om allt flyter på. Annars senast kl 17.
Annars nästa onsdag, men då tidigare, ca kl 15.30.

Stängt för kommentering.