Kategorier
Berlin Stockholm

Tid till eftertanke

Tid till eftertanke

Det skiter sig, kommer inte iväg. Stannar istället hemma och gör lite mer research på Berlin och New York. Man måste ju inte rusa runt när man är ledig, vardagarna är jobbiga nog. Ta sig tid till eftertanke helt enkelt.

Eastside gallery, mitt val
Eastside Gallery, Berlin. Mitt val

Guggenheim NYC måste jag ju besöka. Det ligger inte långt från MoMa, på östra sidan av Central Park. Låter som om det kan bli en museidag. Några inköp inför resorna krävs nog, som ett extra batteri till Fuji X-T1 och en portabel hårddisk för bilderna. Utrymmet på min MacBookPro börjar ta slut.

Eastside Gallery, Berlin. Mitt val #2
Eastside Gallery, Berlin. Mitt val #2

På tal om eftertanke, jag har tidigare drabbats av tvivel och ruelse när jag bokat resa. Då har jag åkt ensam och det är inte samma sak som att ha sällskap, om så bara vid måltider. Å andra sidan har jag då bara haft foto att ägna mig åt, vilket är bra ur den synpunkten. Det ska vara lite jobbigt. Manchester 2011 var lite så. Berlinresan i sommar gör jag på egen hand, de som jag känner som åker till NYC samtidigt som jag har jag inte hört något från, så det blir kanske solo där också. Och då är det bra att veta vad som finns att se och göra.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2014