”La historia se escribe latido a latido”

”La historia se escribe latido a latido”, historien skrivs hjärtslag för hjärtslag

Skön titel eller hur!? Snodde den från kvällstidningens sportbilaga.

Innan jag släpper EU-valet. Läser i nämnda sportbilaga att varken Zlatan eller förbundskapten Hamrén röstade. Riktigt dåligt! Zlatan från Rosengård i Malmö, är han nöjd med utvecklingen i sin hemstad? Tycker det är ett stort svek mot sitt ursprung att inte rösta mot rasismen. Hamrén. Jag bojkottade OS i Sotji, hockey-VM i Vitryssland, nu skiter jag i att kolla landslaget i fotboll.

Micke Berg skriver i sin blogg: ”Vad ska man säga om alla som köpte borätter billigt i stan då de reades ut till horribla undersummor? Vem visste inte att det var början till ett starkt klassamhälle: En spricka i solidariteten, men vad gjorde det då många kunde dra in en mille på nolltid. Kunde fixa sin pension med ett enkelt penndrag och skita i hur stan utvecklades. Vad ska man säga om de rövhålen?”

Samma sak här i mitt Orminge.

man-graffiti-(1-av-1)

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2014