Kategorier
Stockholm

Busshållplatsen

Busshållplatsen

Läser om det hotande vulkanutbrottet på Island. Vore ju förbaskat synd om det skulle göra att jag inte kommer iväg till New York, eller för den delen, hem.

äldre-man-Orm-busshpl-(1-av-1)

Four studies demonstrate that walking increases creative ideation. The effect is not simply due to the increased perceptual stimulation of moving through an environment, but rather it is due to walking.
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2014

2 svar på ”Busshållplatsen”

Den där vulkanen är lite lurig den. Harklar sig en stund men inget kommer till ytan ännu. Jag har vänner där som håller mig uppdaterad och just nu verkar de mest ta det rätt lugnt. Är man nyfiken kan man kolla den här sidan lite regelbundet:

http://en.vedur.is/earthquakes-and-volcanism/articles/nr/2947

Men visst är man väl lite nervös ändå. Jag ska till Frankrike om ett par veckor, det vore inte kul om det kom förhinder, och inte heller om jag fastnade där (det hände just 2010, när Eyjafjallajökull vaknade… en vecka extra blev det av det).

Snygg snubbe du fångade, förresten 😉

Länken vågar jag inte klicka på, för då smäller säkert vulkanjäkeln av vid värsta möjliga tidpunkt. Vilken den nu är, tror det är värre att bli fast i NYC än att inte komma iväg.
Stilig snubbe, absolut 🙂

Stängt för kommentering.