Kategorier
Stockholm

Redan söndag

Rackarns, redan söndag! Och jobb i morgon igen, vad kvickt helgen skuttar förbi. Jullov och sammanslagna avdelningar innebärar att det är delvis nya barn att jobba med. Flera känner jag väl, och vice versa, åtminstone en ser fram emot en heldag med mig och det värmer att höra. Andra ser jag fram emot att lära känna. Alla barn är allas barn.

Med julkorgen jag fick av klassföräldrarna följde  ett par julhälsningar från några av eleverna. Bland annat denna:

”KraMatti jag tykratt vintene bra och du, du trösta andra (hjärta hjärta stjärna stjärna hjärta hjärta stjärna stjärna)

God julönskar xxxx

Rena poesin!

Funderar lite smått bara, på en Fujifilm X100T som ny fickkamera. Har den första, X100, men T är en väsentlig uppgradering. Uppdaterade min Fujifilm X-T1, begriper dock inte hur jag ska få tyst på den. Hör ingen skillnad på ”tyst läge” och motsatsen. Ska jag verkligen behöva läsa manualen?! Slängde ut frågan på Fotosidan: ”Välj Elektronisk slutare också. Då är den knäpptyst!” Sagt och gjort och nu säger den inte ett pip.

bikes målare that-way-Ger efter för kontinentaldriften och bokar Berlin. I januari ska jag se om jag inte har råd med London också. Har inte varit där sen 1972. Kollar några hotell för skojs skull. Hittar ett hotell där det går att betala 147 000:- för en vecka i ”svit ececutive”. Knappt jag vågar kolla runt på sidan, tänk om jag klickar fel. Men då kan det bli knepigt att få råd med NYC.

 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2014