Kategorier
Stockholm

Marsianer, me no like

Marsianerna jag nämnde i förra inlägget hade huserat med elen i mitt hus och åstadkommit en så kallad strömspik. Innebärande att drabbade prylar, klockradio, mikro, AirPort Time Capsule (wifi och backup), strömförsörjningsenheten till MacBooken samt två Western Digital externa hårdiskar är räddningslöst förlorade. Vet inte vad jag har kvitton på, inte de första två grejerna  iaf. Upptaget hela dagen hos försäkringsbolaget, provar igen i morgon. Vill veta om det över huvudtaget går att få några pengar på hemförsäkringen.

Köpte tidigare i dag en ny strömförsörjningsenhet och AirPort TimeCapsule, s:a 5 244:-.

Undrar ju vilket klantarsel det var som ställde till det och är lite rädd att det ska ske igen, så jag torskar en TimeCapsule till. Förlorad data har jag inte riktigt koll på än.

skoknytning (1 av 1)

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015

2 svar på ”Marsianer, me no like”

Jobbigt när sånt händer. Jag har ett överspänningsskydd i grenkontakten som jag hoppas räddar utrustningen vid såna här tillfällen.

Dessbättre händer det inte ofta, det här är första gången för mig. Å andra sidan, har det hänt en gång, kan det hända igen. Överspänningsskydd kan vara idé att investera i.

Stängt för kommentering.