Kategorier
Stockholm

Kulturell fika

Fågelskådar från busshållplatsen. Hör och ser att sothönorna är elaka igen, men inte mot vad. Bofink, rödhake och blåmes i snåren närmast.

Bussen kommer och jag kliver av på Slussen. Tar en promenad längs Skeppsbron i skön vårsol. Nya zoomgluggen är på, får jobba med tillvänjningen. Ser de små siffrorna i sökaren dåligt med kontaktlinser på, får köra gatufoto med brillor i fortsättningen.

Lovebirds-(1-av-1)Lattjar lite med speglingar och annat på vägen. Vaktparaden kommer travande toll musik och en fiskare har satt sig i en av de stockholmstypiska sänkhåvsbåtarna. Riktigt turistigt för en stund.

sweden-(1-av-1)

Knallar in på Clas O i Gallerian och köper mitt cykellås. Väljer ett billigt, de har ett klass trelås för 1000-lappen men det är inte cykeln värd. Snor någon min hoj slutar jag helt enkelt att cykla. Men nu har jag ingen stark anledning att inte motionera mig till jobbet, jo, det ska ju regna i morgon.

kabelrör-(1-av-1)

Plåtar en massa konstigt som ni ser.

Tar mig upp till toppfiket i Kulturhuset där jag inväntar Sven. Surrar bort ett par timmar över lika många koppar svartjava. Hinner som väl är lagom hem till Djurgår´n – Gefle.

Kulturhusfiket-(1-av-1)

 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015