Kategorier
Stockholm

Att få bestämma när man vill dö

Läser om dödshjälp i Metro, ”Alla borde få bestämma det är dags att dö”. Att få bestämma själv när man vill dö borde vara ett alternativ om man är gammal och svårt sjuk. Men det tillåter inte lagen, den som hjälper någon, kanske en nära anhörig, att dö riskerar fängelse.
Nästa fråga är ju hur. Kemiska substanserna Stesolid, Doloxene och Doleron nämndes i artikeln i samband med ett fall där en mor assisterade sin dotters självmord.

Reflekterar över dagens mode med jeans som inhandlas trasiga. Undrar om dagens unga även köper mobiler med trasigt glas, då jag ofta ser såna i händerna på ungdomar?

Joggare-i-Slussentrappa

”Bättre med gräs framför näsan”, skriver Erik Niva på Aftonbladets webbsida inför U21-landslagets match mot Portugal. Jag som är mitt uppe i Keith Richards memoarer tolkar nog citatet lite annorlunda än avsett.

Väntar på att fakturan för datorn ska dyka upp, men det har den inte gjort. Har överfört extra pengar redan, men det kanske inte blir förrän i slutet av nästa månad de behövs. Och då kanske de inte behövs. Men, jag ska inte ropa hej än.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015

4 svar på ”Att få bestämma när man vill dö”

Stängt för kommentering.