Kategorier
Berlin Stockholm

Fujifilm RAW + LR = XXXXXX

“Rules should always be bent, if not broken. It’s the only way to have any fun.”

Är det inte det ena så är det det andra. Eleverna hade idrottsdag och jag tog ett gäng spännande bilder på dem hoppande längdhopp bland annat. Men det gick inte att importera till Lightroom. Klurade lite och läser i et forum att LR inte läser Fujis RAW-format. Vad är det för s k i t? Läser sen att det ska funka, men något minneskort syns inte när jag ska importera. Klurar lite till och laddar ner Capture One på 30 dagars trial och ska se om det funkar bättre där. Men jag ser inte minneskortet i importrutan där heller?! Hmm! Laddar ner Adobe’s DNG konvertera och ska kolla det. Men först MFF – Celtic.

New-York-#2-(1-av-1)

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015

2 svar på ”Fujifilm RAW + LR = XXXXXX”

Stängt för kommentering.