Kategorier
Stockholm

Gatufotopool på dekis

I gatufotopoolen på Fotosidan diskuteras för närvarande den låga kommentarsfrekvensen och vad som kan göras åt den. För många, likt mig, har det blivit helt ointressant att lägga upp bilder där när de ser att folk tittar på dem men utan att kommentera. Bengt Hanson hann vara poolvärd några månader innan han meddelade att han slutar. Förståeligt, tacksammare uppdrag finns.

Även på bloggsidan glesnar det mellan de intressanta bloggarna. Affe försvann, Martin H har jag inte sett något från på länge. Tråkigt. Nilserik hoppas jag håller ut.

Skev-cykel

Typiskt nog är bilden ovan gatufoto av ett slag som inte är välkommen i gatufotopoolen på FS. Med all rätt då det inte finns några människor i bilden, bara spår av dem. Men att det finns människor i bilden betyder inte att det är BRA gatufoto och tyvärr är det rätt gott om intetsägande bilder i gatufotopoolen numer. Gatufoto är inte bara att slumpmässigt fota människa/-or som går, står sitter i vilken lika slumpmässig miljö som helst.

Det finns många subgenrer inom street photography, studera mästarna och lär!

 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015