Kategorier
Stockholm

Fegisar dör många gånger

Cowards die many times before their deaths; The valiant never taste of death but once.”

Du är inte bättre än din senaste bild, tror jag mig ha läst att Eric Kim skrev. Då mina senaste bilder har gått relativt bra på Tumblr, vill jag vänta tills jag lägger upp nästa bild där. Vill att den ska vara bra, helt enkelt. För övrigt är jag lite inne på fortsatt experimenterande. Någon kväll om det snöar tänker jag stanna vid Slussen/Götgatsbacken och plåta lite singlande snöflingor.

Plockar fram Paul Austers Vinterdagbok. ”Under sitt sextiotredje år möter Paul Auster plötsligt sitt eget åldrande.” Då jag själv ämnar fylla just sextiotre nästa gång tycker jag att det kunde vara lämplig läsning. Vet inte hur många gånger jag redan dött, eller om jag varit modig mest hela tiden. Men slutet närmar sig. Får sätta upp en lapp på utsidan av dörren och be folk sniffa i brevinkastet lite då och då. Luktar det apa ligger jag död i soffan.

Bilden nedan är ett arkivfynd. Säkert redan publicerad någon gång får x antal år sedan, men det har vi alla glömt.

Orminge

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016