Kategorier
Stockholm

”Maybe I’m stringing up a rope”

I mean if I don’t answer I don’t answer, and the reason is that I am not yet ready to kill you or love you, or even accept you,it means I don’t want to talk. I am busy, I am mad, I am glad or maybe I’m stringing up a rope.
Charles Bukowski
Hämtar ut senast beställda fotoboken på väg hem från jobbet, Timeless av Kamoinge. Kamoinge betyder en grupp människor som gör något tillsammans på det kenyanska språket Gikuyu och står här för ett afro-amerikanskt fotografkollektiv som grundades 1963. Det lilla jag hittills sett lovar mycket gott, det är även en del text att läsa för att förstå vad det handlar om. Snett och vint ofta, oskarpt för det mesta och riktigt läckert alltid. Nedanstående bild har jag lånat från Tumblr och den är lite som i boken.
http://black-and-whitehq.tumblr.com/post/139369566334/httple-incoloretumblrcom
Adidas – respect!
För att undvika missförstånd, bilden från Sergels torg nedan är min.
kvinna-duvor
Uppdaterar min Spotify-lista med diverse låtar från Discover weekly. Trevligt med ny musik medan man skriver t ex blogginlägg.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016