Kategorier
Stockholm

Nada surf, Slussen

There are worse crimes than burning books. One of them is not reading them.
Ray Bradbury

Nästa säsong be­höver exempelvis inte en 15-åring ­betala mer än 65 kronor för att se West Ham spela Premier League-fotboll.

– Fotboll är en industri översköljd av pengar, men hittills har de använts på helt fel ställen. Det är obscent att en arbetar­klassfamilj inte kan ta med sina två barn på matchen, säger David Gold.
Erik Niva, Aftonbladet, om West Ham.

Max Book på Waldemarsudde ska jag försöka se. Vill vänta tills köerna lagt sig något.

”Egenskaper i mitt konstnärliga material som jag söker efter, handlar om suggestion, förförelse, hypnos kontra avbrott, glapp, rupturer. Mitt bildskapande kan numera kanske liknas vid en iscensatt natur, en onaturlig natur och med en underlig agenda, som en överlevnadsakt och ett motstånd mot fårskockars samhälle och en getögd kultursyn.” 
Max Book.

Nadasurf-Slussen
När jag började publicera mig på Fotosidan kallades den här trappan ”Affes trappa” efter Alf Johansson. Nu är det flera år sen Affe plåtade sån´t här, numera gäller stilla, folktomma nattbilder. Det är Slussen, trappans dagar är räknade. Gillar ljuset och duvorna som satte sig på räcket som i sin tur leder mot gestalten på väg ner. Det rosavita planket nertill stör, men på ett intressant sätt.

Det blir en innesittardag i dag. Behöver städa, vill läsa och har lite jobbrelaterade saker att ta itu med.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016