Kategorier
Stockholm

Lördag med burksport

JOURNALIST: No one would have believed, in the last years of the
nineteenth century, that human affairs were being watched from the timeless worlds of space.
No one could have dreamed we were being scrutinized, as someone with a microscope studies creatures that swarm and multiply in a drop of water. Few men even considered the possibility of life on other planets and yet, across the gulf of space, minds immeasurably superior to ours regarded this Earth with envious eyes, and slowly and surely, they drew their plans against us.
The Eve of the War, Jeff Wayne

Brukar svara på undersökningar om ditten och datten. Det kan vara kul men ofta avbryter jag. Särskilt när det frågas om vilka känslor jag har för olika mobiloperatörer.  ”Fridfulla, harmoniska, eleganta, med klass, dynamiska, upprymda” etc. Vad är det för trams? Där avbröt jag.

skier-

Överraskar mig själv med att kolla på hockey och då inte på mitt lag Djurgården utan Leksands och Modos kamp om en SHL-plats. Svårt att bestämma mig för vilket lag jag håller på. Modo är det bästa laget, men med ett gäng importer, Leksand är mer hemvävt. För båda orterna, Övik och Leksand är hockeyn religion. Nu gick Leksand och vann och det är en katastrof för Modo, det hade det inte varit för deras motståndare. Nu är jag mest nyfiken på hur Djurgår´n ska kunna ersätta de fem toppspelare som lämnat efter säsongen.

Massor av burksport i dag, allsvensk premiär, ishockey, Premier league-fotboll, el clásico.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016