Kategorier
New York

Ett öga rött

He felt he was himself and did not want to be otherwise. He only wanted to be better than he had been before.”
Leo Tolstoy

 

Känner nåt litet skräp i ögat när jag petade in vänsterlinsen. Tänker att det går över, det har det gjort tidigare. Knallar en runda, zickzackar upp till Grand Central. Knallar in och tittar men det är skumt och inte fotovänligt alls. Svårt att hitta ut, kommer ut på Lexington Ave och nu är ögat riktigt plågsamt. Olidligt irriterande.

Hastar ner till hotellet och får ut linsen ur ett illrött vänsterjack. Ett öga rött, det andra blått som vanligt. Och det hjälpte inte mycket att ta ur linsen. Rinnande, smärtande i intervaller. Undrar vad det ät för skit och om det går över. Blir kvar på rummet. Baddar ögat med varmt vatten och hoppas det hjälper.

Opinion-(1-av-1)
Klassisk window peeping.

Har köpt en flaska vatten och kan ta en kapselfika. Hade tänkt ta morgonjavan på Stumptowns Coffee Roasters på 29:e men där var det kö.

När jag ska ladda upp dagens första och enda omgång bilder hittar inte MacBooken min externa hårddisk. Vilket är en nödvändighet då MB:ns hårddisk är full. Externa hårddisken lyser och visar ”jag är med”, Macen fattar nada. En olycka kommer sällan ensam. Tur i oturen att jag har kvar alla bilder på minneskortet så väl hemma igen kan jag ladda upp dem på iMacen.

Är som sagt svag för slika inramningar.
Är som sagt svag för slika inramningar.

Dagens rubrik?

Analsex oroar den brittiska regeringen

Med vänstra ögat stängt sitter jag på rummet och kollar Fotosidan. Bengt H. fortsätter sin vendetta mot Fredrik E. som svarar med samma mynt och allt är med andra ord som vanligt. Passar på att kommentera några bilder.

”Saying nothing… sometimes says the most.”
Emily Dickinson 

 

http://hauntedbystorytelling.tumblr.com/post/142802813982/hauntedbystorytelling-josef-smukrovich-two

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016