Kategorier
New York

I gamla fot(o)spår

I dag går promenaden rakt västerut och sen norrut och jag försöker hålla mig i solen. Känner igen flera  av gatorna från tidigare besök, man går ibland i gamla fot(-o)spår.

”We´re launching a war against stupidity”, några äldre gentlemen står och delar ut flygblad för Larouche och som tycker att Putin och Xi Jinping är schyssta lirare. ”We can´t have zombies running office”.

fläkt-(1-av-1)
Håller igång bra men det är dags för lunch. Letar upp Rattl´n´hum och beställer en Other half super fun och favoriträtten Shepheards pie. Inga burgare för mig. Än. Laddar med käk och sen måste jag ladda kamerabatterierna. Passar på att kolla dagens bilder på teven. Några kul blev det allt i dag också. Mer komposition än vanligt gatufoto, kanske. Lyckades jag med det svår ljuset i ett par av fotona blir det nog kanon.

stylish-(1-av-1)

Medan batterierna laddades släppte jag in the roomkeepers som började få ont om tid.

two-against-one-(1-av-1)

Utcheckning kl 12 i morgon. Hinner ut och fota några timmar efter frukost, kanske en bra ide istf att vila på rummet. Kanske kan jag sova på planet då? Vore ju bra mot jetlaggen inbillar jag mig.
Blev sugen på att köpa en ny teve med sf-slot. Hann kolla på några men samsungen hade ingen minneskortläsare.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016