Kategorier
New York Stockholm

Mot älskogen

En vårstel padda stapplar på sega ben ner mot träsket, från vinterkvarteret till älskogen. Fåglarna tillsjunger ljuset, för en padda är det temperaturen som avgör vårkänslorna.

Vad är avgörande för en själv? Definitivt inte pollen.

Kepamannen-

Mina inbäddningar av andras bra bilder verkar inte funka längre. Tråkigt! Och ibland går det inte att få avstånd mellan text och bild, trots att jag knackar in koden för det så ändras det tillbaka när jag spar utkastet.

Jaha, helg igen. Sova ut, sen in till stan för shopping på den nya lönen. Orkar jag gör jag ett nytt försök att hämta ut med medlemskort på Fotografiska. Egentligen kan det kvitta, gillar inte att de anmälde gratisentréerna på de statliga museerna, var det till Konkurrensverket. Löjligt och girigt.

 

http://lensblr.com/post/143589681422/sam-visser-by-lucas-cristino-photo-by-lucas

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016