Kategorier
Stockholm

Böcker Berlin respektive NYC?

När kungaparet var på besök i Paris för två år sedan så planerades ett möte med Zlatan, tillsammans med PSG:s svenskor Caroline ­Seger och Kosovare Asllani. Zlatan fick nys om att tjejerna också var bjudna och sa genast: ”Jag vill träffa kungaparet ensam – annars kommer jag inte alls.” Omedelbart försvann svenskorna från upplägget och Zlatan stod där ensam. Att göra på det sättet mot Seger och  Asllani. Då är man varken king eller ­legend. Då är man faktiskt bara en liten fåntratt.Alex Schulmann i AB

Slussen-trio

Börjar kika lite på vad jag ska göra i Berlin i sommar. Hittade en €50-sedel och diverse mynt. Däremot vet jag inte var jag la mina öronproppar efter Liverpool. Minns inte vad jag hade för ytterplagg. Ska kolla fleecevästen, tror den var med. Hittar dem i en skjorta, då har de tagit en vända i tvättmaskinen.

Efter Berlin få jag titta på om det är dags att peta ihop en bok. Blurb har tyvärr gjort det lite för knepigt. Tidigare kunde jag använda InDesign men nu krävs nyaste InDesign-versionen som kostar nya stålar.

New York börjar kanske också mogna till en bok. Har ju varit där tre gånger nu. Kollade en NYC-bok på Fotografiska, inte märkvärdig alls.

http://walls-of-nyc.tumblr.com/post/141628828732/mural-outside-the-americansignmuseum-in

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016