Kategorier
Stockholm

Skyline eyeliner

A real friend is one who walks into our world when everyone else walks out.

Läser om Kenyas ”Camel library” bestående av tre kameler, en bibliotekarie, en biblioteksassistent samt en kamelherde. Varje kamel bär 200 böcker och lånetiden är två veckor.

Nämnde ju att jag svängt tillbaka mot bildkonsten. Hittar ett spännande och oprövat material på Kreativas sajt, W&N pigment marker, som jag hade åkt in och köpt om de haft söndagsöppet. På Fotografiska såg jag snygga skissblock. När jag senast var i Irland hade jag med mig mina akvarellfärger och satt och målade när jag inte hade nåt annat att göra. Kanske något att återuppta i Berlin i sommar?

skyline-eyeliner-(1-av-1)

Humlor och getingar surrar utanför mitt öppna sovrumsfönster. De kommer inte in då jag har gardinen som myggnät, men de väcker mig. Även denna söndagmorgon får jag ta hissen ner och hämta morgontidningen.

Riktigt bra gatufoto:

http://icphoto.tumblr.com/post/143902683255/happy-birthday-to-magnum-photographer-alex-webb

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016