Kategorier
New York Stockholm

Keep trying

Arbetslaget har förärats en iPad Air med tangentbord. Det senare ska paras ihop med paddan vilket inte lät sig göras på jobbet. Tar hem den, kopplar den till min iMac och börjar om. En blå lampa blinkar medan parningen pågår, när akten är över slocknar lampan och det ska vara klart. Det är det såklart inte. Nytt försök…

Nytt försök…

Window-cleaning-svv

Regn över stad och förort men jag kommer iväg ändå. Inspirationen är alltid som högst på fredagskvällarna, men i helgen vill jag skaffa mig ett skissblock för mina future urban sketches och jag ska kolla efter tidningar för kollage på Hötorgsloppisen på söndag.

Nytt försök…

http://lersoncollage.tumblr.com/post/140961657666/capitalism-by-lerson-print

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016