Kategorier
Stockholm

Dubbel latte och en croissant

Sometimes the dreams that come true are the dreams you never even knew you had.
Alice Sebold

Tunnelbana till TC och en promenad upp till Hötorget och loppmarknaden. Hittar inga gamla veckotidningar men väl en bok med stockholmsetsningar som jag slantar tjugo femkronor för. Plåtar runt lite innan jag tar mig till Moderna museet för en fika med Sven. Som vän till Moderna betalar jag sex kronor mindre än han. Vi tittar till Mindepartementet men där är det konst, inte foto. Men fiket var öppet.

experimental-
Får tillfälle att leka lite.

Hade några situationer i dag där jag inte var överens med min Fuji. Hmm! Ska testa Canonen på samma ställe med samma inställningar, är övertygad om att den klarar det bättre. Återkommer.

Kan rapportera lyckad parning, till sist. (Keyboard och iPad).

http://upcomingart-gallery.tumblr.com/post/129238578173/marin-laborne-sans-titre-40-x-55-cm-2015

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016