Kategorier
New York Stockholm

Å en sån natt…

en sån underbar natt.

Fotbolls-EM drog igång i går men jag orkar bara se första halvlek av Frankrike-Rumänien. Går sen och lägger mig, jättetrött. Vaknar kl 1.11, är fortfarande vaken kl 2.22. Sen börjar det smälla, som pistolskott. Tv, sen fyra, sen sex, sen tre igen. De sista ganska nära. Inget annat hörs, så det är nog ingen pistol. Men någon är det ju där ute som åstadkommer ljudet. Ser framför mig hur denne möter en bekant:
– Läget?
– Knallar och går.

Får se hur mycket EM jag kommer att se. Nån slutspelsmatch kommer att gå när jag är i Berlin. Den ska jag försöka se.

Ska nog köra bild som Elevens Val nästa läsår. Kräver en del planeringsjobb under sommaren och en del inköp, några får jag säkert betala själv. Ska knåpa ihop en presentation som lockar eleverna att välja just min variant av bild. Jag har konkurrenter!

mani bilbaksäte

På Fotografiska utforskar Aapo Huhta New Yorks själ. Det måste jag ju kolla, men inte i dag. De få bilder som visas i Fotografiskas tidning är inte märkvärdiga på något sätt. Hannah Modig är en favorit som också hänger på Fotografiskas väggar nu. I morgon!

http://transistoradio.tumblr.com/post/145716219275/alfiusdebux-erwin-blumenfeld-times-square-1951

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016

2 svar på ”Å en sån natt…”

Riktigt snygg bild! Han sitter så avskärmad samtidigt som liksom hans andra jag är bland alla andra.

Stängt för kommentering.