Kategorier
New York Stockholm

Erkan Zengins arsle

Sista kvällen med gänget för Hamrén och Zlatan. Kommer inte att sakna någon av dem. Föredrar verkstad före snack och gillar lagspelare. Kim och Isak slutar också och här snackar vi laget före jaget. Hamrén avslutar in style genom att byta in Erkan Zengins arsle som blir det som styr in Belgiens segermål.

G-kvadrat

Tio bussar har fastnat i cirkulationen på Slussenterminalen, över tjugo bussar köar på Stadsgårdsleden för att komma in och släppa av sina passagerare. En hållplats servar på linjer och ingen av bussarna får plats att köra in i tid, än mindre att avgå i tid.

Köandet fortsätter på Coop och en trappa upp är det kö in på bolaget och långa köer vid varenda kassa. Yippee, äntligen midsommar!

 

http://mr3ly.tumblr.com/post/146295222061/mugiwaratrash-piddlebucket-everything

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016