Kategorier
Stockholm

Half moon rising

”Pum!” ”Pum!” En snubbe står och slår med en slägga på ett traktordäck. Anger management eller bara nån träningsform? Det står i och för sig ”Friskis och Svettis” på husfasaden bakom.

När jag satt mittemot Johanna i First Aid Kit noterade jag hennes halvmånetatuering på höger ringfinger. Dagen efter sitter en annan tjej mittemot – med en halvmåne tatuerad på höger pek. Vad är det för särskilt med halvmånar?

Fick ett meddelande i brevlådan, postboxar ska monteras nere i porten. Kan kanske vänja mig vid att plocka upp den lilla post jag får när jag kommer hem från jobbet. Men hamnar DN där säger jag upp prenumerationen. Man ska inte behöva klä på sig och gå hemifrån för att hämta sin morgontidning! Om man inte bor i villa, förstås.

cafe-cycles-2

Upptäcker på kvällen att gruppen Svenskt Gatufoto, eller hur den nu hette, inte längre dyker upp på min Facebook-sida. På morgonen efter finns den där igen. Lattjo!

 

http://secretcinema1.tumblr.com/post/151745080593/class-struggle-anarchism-liverpool-1969-a

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016