Kategorier
Stockholm

Yttrandefrihet, typ

Oh Great Spirit who made all races. Look kindly upon the whole human family and take away the arrogance and hatred which separate us from our brothers.

Cherokee Prayer

Muttrande busschaufför e att han haft svårt att göra sig hörd och föstådd. Det stod ”446 endast avstigning” på bussen och då fattade inte folk om det var 446 eller 446C. Han sa att det var buss 446 till Slussen typ sju gånger, ändå var tjejen bredvid mig tvungen att fråga om bussen gick till Slussen. Och då satt vi ändå längst fram!

-Jag har lärt mig svenska hela livet ändå är det ingen som förstår. Engelsmän har det lättare, tro mig. Yttrandefrihet gäller inte mig, la han till (?).

På skolan har någon skrivit bög jävel Alluh akbar. Yttrandefrihet, typ.

cafe-cycles

Derbymåndag igår och tunnelbanan körde förbi Globen utan att stanna. När jag kom till Slussen såg jag att det var på polisens order då ett mystiskt föremål hittats. Dubbel långnäsa för de som stod på perrongen och inte kom med tåget och inte heller evakuerades. Förmodligen var det bara en låda med ett derbyspöke i. Och det blev ännu ett derby där jag stängde av innan matchen var slut, från 2-0-ledning till 2-3. Vaf…?!

Plötsligt kan jag inte skicka mejl, omstart av modem och dator hjälpte inte.

 

http://oldnewyork.tumblr.com/post/151936990644/kvetchlandia-william-klein-cowhey-marine

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016