Kategorier
Stockholm

Boot camp

Har stora ambitioner vad gäller min läsning av böcker. Ser dock att jag har svårt att hinna med, DN och Aftonbladet tar en stor del av kvälls- respektive helgtiden i anspråk. I skolan kör ungarna med en så kallad ”läsfisk”, för varje kvart de läst får de färglägga ett fjäll på firren. Tänker att en kvarts bokläsning kanske jag bör hinna/orka med varje kväll. Ögonen gillar i och för sig inte för mycket läsning.

boot-bw

Tekniken strular då och då. Nu senast är det mejlen som inte vill, jag kan inte skicka mejl. Ska testa med en omstart. Nix! Omstart av modem? Nix! Men två dagar senare svischar nåt iväg ändå.

Avslutade omgång ett av Elevens Val, det vill säga 7×1 timme konst med en grupp på 15 barn. Riktigt kul att se utvecklingen och roligt att lära känna andra elever än de egna.

 

http://jareckiworld.tumblr.com/post/151982216260/belma-arslan-turkish-b-muğla-turkey

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016

2 svar på ”Boot camp”

De tyckte det var kul, en undrade om hon fick fortsätta, men det är ju byte till nästa vecka. 16 nya unga konstnärer i 7×1 timme.
Det handlade till endel om att prova olika material/uttryckssätt och att komma bort från prestationshämningar, att det måste bli snyggt. Jag betonade leken, experimenterandet och uppmuntrade deras skapande så mkt jag kunde.

Stängt för kommentering.