Kategorier
Stockholm

3,4 m

Det är lite kylslaget i Slussens inre men annars en fin runda. Fikat tar jag hemma, köper säsongens första lussebullar på Coop. Några andra fotografer håller också på, en med en polaroidkamera av modernt snitt, vad jag kan bedöma. Försöker morsa på dem men de var inte den typen som hälsar tillbaka.

Sen var det såklart engelsk ligafotboll och Mourinhos gäng får bara oavgjort mot nykomlingen Burnley. Själv blev han uppvisad på läktaren. Snacka om att vara en usel förebild.

Hoppas komma iväg även i morgon. Då blir det en annan rutt, kan rent av bli Mindepartementet. Och en fika efter utställningarna.

34m-slussen

Slitet och raserat men fortfarande äger Slussen en särskild skönhet. Blir intressant att följa ombyggnationen, hur de löser frågan om den tillfälliga bussterminalen och hur bilarna ska kunna passera medan det byggs nytt.

http://lensblr.com/post/152468908198/photo-by-sandra-ivaz-kninvu-kninvucom

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016