Kategorier
Stockholm

Splat

Miljöpartiet vill se till att skolelever rör sig mer varje dag. Men det handlar inte om att öka antalet gympatimmar. Utbildningsminister Gustav Fridolin (MP) vill skärpa läroplanen så att den ställer tydligare krav på att elever får röra sig varje dag. Det kan handla om olika åtgärder som skolorna kan införa. Till exempel fler utomhuslektioner, rörelseaktiviteter inne i klassrummet eller aktiviteter på raster.

Låter väl bra, men jag tycker man ska se över gruppstorlekar och utrymme per barn, återinföra styrande normer för detta. Fridolins förslag säger egentligen att det är ok för barn att vistas i sina klassrum hela dagen, bara de regelbundet rastas på rastgården. Vilket måste schemaläggas då gården inte rymmer alla elever på en gång.

splat

Positivt, tänk positivt!

Över 1000 views på Flickr i går. Miserabel statistik här, hänger nog ihop med min entré på Fejan. Sorry, positivt var det ju!

Kollade på YouTube en del, George Harrisons sista framträdande i en VH1-intervju där han körde några låtar på en lånad gitarr. Såg sen gamla konsertfilmer med The Beatles från 1964 och -65, innan det Pink Floyd´s Pompeji-konsert och deras reunion långt senare.

http://hauntedbystorytelling.tumblr.com/post/153136594452/elliott-erwitt-rockefeller-center-new-york

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016