Kategorier
Stockholm

Feeling stupid

Sitter inne på lördagsförmiddagen och funderar på livet, innelivet. Skulle vilja plocka fram mitt stora arbetsbord och ha det vid vardagsrumsfönstret som målarbord. Men där står ett litet bord med krukväxter på. Asch, det går att lösa. Då har jag åtminstone skapa yttre förutsättningar för att återuppta mitt skapande i andra tekniker än fotografi. Om det sen blir något av, är en annan fråga.

par-hokens-gata

Är så less på mitt gamla nödtangentbord, som inte fixar mellanslagen med annat än ett välriktat hammarslag. Tester Bluetoothtangentbordet då och då, utan att få kontakt. Man ska aldrig byta batterier, eller vad?! Quelle shit! Kommer på en snilleblixt, byta batterier till ett annat märke. Nix! Uppmanas kolla att tangentbordet är påslaget, vaf.., det finns ingen on/off-knapp, ju! Googlar hit och dit, registrerar mig på MacWorld forum men när jag ska ta emot ett bekräftningsmejl, kan jag inte ta emot mejl. Måste ringa Bredbandsbolaget och få fiberuppkoppling! Det kräver städning. Blir fullt upp, har i alla fall diskat. Nå, till sist kan jag gå in på forumet och just som jag skriver ner mina problem, tar jag en hundrade titt efter on/off-knappen – och hittar den! Slår på, och si då funkar det. Underbart att få känna sig stupid, tror jag tar en virre på det!

http://el-barbudo.tumblr.com/post/153381298910/jordan-hong-kong

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016

2 svar på ”Feeling stupid”

Vad är det för ställe där du fotar? I ett äldre inlägg verkar du stå på samma plats.
Fast den här gillar jag bättre, även om den är ganska icke-spacig för att vara du. Det är fint ljus och jag gillar den där känslan av att de två utan tvekan hör ihop men som var för sig verkar vara upptagen med att psykiskt klara av den gråa vinterdagen där snön kanske har hunnit bli slask.

Sitter på ”pubpizzerian” Omnipollos hatt och plåtar ut genom fönstret.Vill minnas att backen upp krävde ett stort mått av koncentration, halt som sjutton. Tjejen går väl närmast väggen och där var det barmark, killen har det slirigare.

Stängt för kommentering.