Kategorier
Stockholm

Intressekollision

Belysningen är uppgraderad nere i porten och strax slänger de upp postboxarna. Utveckling!

Min tandläkare är ute efter mina pengar och vill att jag ska boka en tid. Vill nog vänta tills förkylningen släppt. Ingen höjdare att ligga i en tandläkarstol och vara täppt i näsan.

Bra match i Premier League kl 13 på lördag, Man C mot Chelsea. Blir nog inget fotande då. Bara bra, det går bäst när man är lite hungrig. Ser att CFF har sin julsalong, eller vad de kallar det, med start kl 12 samma lördag. Hm!

folk-kulkturhusetSka ha lite koll på Slussen från morgonbussen, om det öppnats för nya rivningsvinklar. Orkar jag, testar jag lite kvällsfoto.

Eleverna tränade handboll i gympasalen och jag hade med mig stora Canonen för att ta bilder. Fujin gav en massa ränder på grund av belysningen. Men oj vad jag hade glömt beträffande handhavandet. Bilder blev det dock.

Har ett gäng kollegor kvar att porträttera, hoppas hinna med det före jul för efter ledigheterna är vi på en ny skola och där vet jag inte om det är möjligt.

http://arqsa.tumblr.com/post/153892447527/semioticapocalypse-mark-antony-semap

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016