Kategorier
Stockholm

Lonely hearts café

Har en halvtimme på mig att skrota runt innan CFF-vernissagen  tar några slussenbilder, mest för dokumentation. Ställs åter inför ett skärpedjupsproblem fukuserar på en trasig plastskiva bakom vilken människor passerar. Har f/5.6 och de passerar max en meter bort men blir oskarpa ändå. 1/500 borde räcka för att frysa rörelsen. 

Köldstel om fingrarna tar jag en glögg med lussebulle och kikar på bilderna. Mats A, Tommi L, Johan B med flera, är representerade. Joakim Kojcancics bok paradise ser spännande ut. På väg ut möter jag Ola B i dörrn. Snabbt ner till Slussen och bussen. Tidsplanen kan hålla!

bord-stol

Väl hemma låter jag matchen rulla igång medan jag laddar upp bilder och redigerar. När jag väl börjar kolla, sover jag bort det mesta av andra halvlek. Manchester – Chelsea 1-3, hur som helst. Sen El Clásico, Barça mot Real, 1-1.

http://nycnostalgia.tumblr.com/post/153960830038/timessquareblue-southeast-corner-of-7th-and

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016