Kategorier
Stockholm

Missflyt

Efter flera morgnar med bussmissflyt, det vill säga att jag missat med cirka 30 sekunder, kom jag i morse i tid. Nåja, fick vänta tre minuter. Och tänker jag efter så brukar jag få vänta fyra minuter när jag sett bussen gå framför näsan. Så det är nog känslan det handlar om.

Postboxarna på plats, nyckelavhämtning på söndag och från måndag ligger posten i boxen. Vet inte om postnisse har nyckel, annars blir det fler paket att hämta på Coop då springan är väldigt smal.

mamma-och-barn

Var på Galleri Axels AW på Eken vid Slussen. Johan B:s bilder hänger kvat och jag snackade lite fiske med Johan själv. Fick för ovanlighetens skull en ölbiljett. Åbro lager är inte min favo så jag tog bara ett litet glas. Träffade även Mats A. igen och surrade lite.

Såg en bra bild i morse från bussen, hade dock fel lins på kameran så den blev ogjord. Shit happens!

http://g-a-oo.tumblr.com/post/154110345999/tauchner-mustafa-dedeoglu-untitled

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016