Kategorier
Stockholm

350 soltimmar om året?

Läser om Kap Verde i DN, att Kap Verde ”har 350 soltimmar om året”. Som den ickematematiker jag är reagerar jag, 350 soltimmar om året, det är ju inte ens en soltimme per dag. Undrar sen hur timmarna fördelar sig, 8 soltimmar om dagen i sex veckor, typ, sen snabbt minskande till totalt mörker? Nä, 350 soldagar, ska det vara! Liten korrekturmiss av DN. Stor besserwisserinsats av mig.

Massor av fotboll denna söndag, med paus för avhämtning av postboxnyckel. Fick fyra nycklar, kan kanske vara bra om man får mycket post.

Uppdaterar Lightroom CC, Photoshop CC och Camera Raw.

bankomat-color

Hittar min jobbdagbok under soffan, efter tre veckors saknad. Kände på mig att den låg där men har inte orkat titta.

Gott om tid som jag har ser jag över routerpaketet jag fick från Bredbandsbolaget. Konstaterar att jag fått en löjligt kort kabel som bara når 1,5 meter in i hallen från ytterdörren där fiberuttaget sitter, och där finns inget eluttag ens i närheten. En skarvsladd är inte heller att tänka på, det vore jättefult. Mejlade frågan till leverantören.

http://photoblog.newyorkcityfeelings.com/post/154339142094/this-is-new-york-city-by-brianbushell

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016

2 svar på ”350 soltimmar om året?”

Stängt för kommentering.