Kategorier
Stockholm

Man ska inte spotta given öl i glaset

Var på vernissage igen, the other night. På Tjoget hänger Krister Hägglunds fina gatufoton, ”VIA”. Gillade det, absolut min typ av foto. Snackade lite med fotografen, en norrlänning som bland annat gått på Konstfack. Det är Galleri Ralf-gossarna som arrangerat det hela, ”VIA” är en del av tre, en hänger på Nitton Glas i Gamla stan och en har vernissage i kväll på Galleri Ralf. Den orkar jag inte gå på. Jobbet kräver sin tribut i kvällströtthet. Lite kul är att jag numer får ölbiljett av Johan, visserligen får jag lager och inte IPA men man ska inte spotta given öl i glaset.

Snart helg igen. Gråväder, säger väderprognosen. Men det har hunnit rivas en hel del ytterligare på Slussen, så det kräver kanske dokumentation. Och så kan jag ta en öl på Omnipollos hatt.

Bilden nedan tog jag vid min morgonbusshållplats, är lite nöjd med den faktiskt. Någon hit på webben blev den inte, men det är snarast en styrka.

Annars är det svårfotat nu när det mest är vintermörv. Men jag skymtar ändå motiv här och där, gäller att komma åt att ta bilderna.

Min trådlösa mus börjar jävlas igen genom att förlora kopplingen titt som tätt. Ska försöka komma åt att säga upp nuvarande bredband. Hinner inte riktigt under leverantörens telefontid.

Saul Leiter och Louis Faurer är två fotografer jag gillar skarpt.

http://howtoseewithoutacamera.tumblr.com/post/154472521276/by-louis-faurer-win-place-and-show-3rd

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016

2 svar på ”Man ska inte spotta given öl i glaset”

Hej Mattie!
Läste här ovan om Din trådlösa Mus. Ett helt nytt bekrepp för mej. Jag är uppfostrad med en Svanslös mus eftersom vi hade katt i mitt hem.
MaMer Du brukar pennan i nivå med vad Du gör med Din kamera. Viktigt med balans i detta svåra medie.
Hälsningar Göran J
ps: lite bekymmer med kommentarer då datan vill att jag anger Webbadress vilet jag gör ?????

Tack för kommentaren, Göran! Den satt fint i decembermörkret 🙂 Apple har numera trådlöst tangentbord och dito mus, bluetooth. Känsliga grejer, tydligen.
Det är nåt med att kommentera den här bloggen, har jag förstått. Däremot begriper jag inte vad jag ska göra åt det. Ska kika igen.

Stängt för kommentering.