Kategorier
Stockholm

Gio at the bus stop

En hare korsade mitt spår i morse. Det innebar dock ingen tur, kanske var det helt enkelt tre hartassar för mycket. 

Skolavslutning och massor av presenter och kramar av eleverna. Så många  julklappar att jag var tvungen att åka hem med en överfull ryggsäck istället för att bevista galleri Axels julmingel.

Fredag kväll och jag har löst DN:s sudoku och ögnat genom tidningen samt tagit en tupplur. Nu lyssnar jag på Spotify. I morgon är det lördag igen. Men det är en annan historia.

Beställde en längre kabel till min nya router så jag kan placeraren i arbetsrummet. Den första kabeln jag fick nådde blott några steg in i hallen, med sju meter till närmsta vägguttag. Ska bli spännande att se om det funkar, i mars. Har fortfarande inte hunnit säga upp bredbandet hos förra leverantören.

http://new-york-my-dream.tumblr.com/post/154501749330/bagnostian-if-i-didnt-have-your-love-to-make

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016