Kategorier
Stockholm

Livet går framåt

Hittar en liten ficklampa jag fick i gåva av en elev med pappa. Har ända tills nu inte fattat hur jag ska få den att lysa. Pillade in nya batterier, kanske först nu i rätt ordning och åt rätt håll. Vred sen på främre delen och – varde ljus. Livet går framåt.

Tim T vill komma och hälsa på i januari, men jag har ju så skämmigt ostädat. Det är i och för sig en bra trigger att ta itu med eländet. Frågan är om jag hinner. Och det blir ju bara mer skräp från gamla skolan. I går baxade jag hem en tung pelarborrmaskin, som fick mig att tappa balansen titt som tätt. Både i skolhissen och hissen här hemma vinglade jag till och lyckades trycka in samtliga hissknappar.

La upp en God Jul-bloggpost på Fotosidan. Tycker inte att det borde kosta så mycket att God Jul-kommentera tillbaka om man besöker den. De 54 första läsarna delar inte min uppfattning.

En av två saknade iPad-laddare surfade upp, en fattas, och den har inte synts till på länge. Och efter som där råder flyttkaos är det tveksamt om den nånsin kommer att dyka upp. Får leva på hoppet. Jobb-iPaden ”kan inte ansluta till iTunes”, så bra. Då slipper jag ladda ner bra appar.

Edit: den sista iPad-laddaren är återfunnen.

Fyra följare till och jag har 2000 på Tumblr.

http://lensblr.com/post/154687447193/wankelmuth-berlin-2016

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016