Kategorier
Stockholm

Sluta fjöla kom och öla

Sluta grina kom och vina…

…är rubriken på ett Facebookevenemang, men jag är inte någon vinhinkare. ”Sluta fjöla kom och öla”, passar mig bättre. Men någon sån inbjudan lär väl inte komma.

Överraskade mig själv med att skaka fram extra energi efter en rätt tung dag på jobbet. Åkte först in till city och köpte mer akrylfärg till eleverna, sen orkade jag ändå ta en extra promenad ner till Coop efter ett paket med 20 m bredbandkabel, som jag glömde hämta upp när jag handlade på vägen hem.

Två kvar till 2000 före jul, kan gå.

Rubrik i Aftonbladet: Terroristerna hatar mångfaldens Berlin                   Av samma anledning älskar jag Berlin. Och New York.

Drog bredbandskabeln till arbetsrummet, kopplade in routern. Men just bredbandsdelen gäller inte förrän 15/3. Däremot tänkte jag kolla Bayern-Leipzig på Eurosport men det gick inte. Com Hem verkar vara uppsagt. Måste kolla hur jag ska kolla på TV då.

http://andrescanal.tumblr.com/post/154771786356/andrés-cañal

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016