Kategorier
Stockholm

Julstämning dagen efter

McGregor: Jag kommer slå sönder hans ansikte

Några kan verkligen konsten att sprida julstämning!

I dag gick jag bara ut för att slänga tidningar. Fick i alla fall lite sol.

Gick genom morsans efterlämnade mottagna brev och vykort. Sina brevsvar tog hon kopia på och det blev lite sentimentalt att läsa dem. Hittade kort jag skickat till henne från mina resor i bland annat Irland, Frankrike och Tyskland. Slängde allt  som var på finska, behöll en del av det övriga.

”Flicka med hund”, en bild jag är nöjd med.

Sakta med säkert får jag ordning på ena bokhyllan. En massa tidskrifter jag sparat åker till pappersåtervinningen eller till skolan som kollagematerial.

Skulle behöva dumpa mina gamla iMacs men det går förmodligen att utvinna info ur dem trots att de inte funkar.

http://juliel71.tumblr.com/post/154932995230/lafilleblanc-i-dont-know-if-you-celebrate-xmas

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2016