Kategorier
Stockholm

Berlinförberedelser

Höll mitt löfte och bevistade vernissagen på Galleri Korn vid Hornstull i Stockholm. Snackade med Claes W, Tommi L., Mats Adsten och Affe J. samtidigt som jag inmundigade onyttigheter som vitt vin och chips. Trevligt! Särskilt som Affe undrade om det inte var dags för mig att ställa ut 🙂

Börjar bli dags för de sista förberedelserna inför Berlin. Behöver åka in och fixa valuta och jag behöver ordna med förköp av flygbussbiljett. Ska kolla en väska för kamera med mera att bära över axeln, då behöver jag inte ta jackan med de stora fickorna om jag inte vill. Temperaturer på +9° utlovas för min ankomst till den tyska huvudstaden.

Det trasslar lite med inloggningen: ”Error: Invalid nonce.” Vad ska det vara bra för?!

http://blackpicture.postx2.com/post/157367628137/harold-feinstein-125th-street-from-elevated-train-new

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017