Lördag, vi går vidare

Dagen efter terrorattentatet i Stockholms centrala delar. Åker in till Galleri Korn och Fjellis utställning. Livet går vidare, vi måste gå vidare. Vi människor måste mötas, oavsett bakgrund, åsikter, härkomst. Rädslan för vår nästa är vår största fiende, som jag ser det.

Bokpaket från Bakhåll: Hemingway´s Edens lustgård och De Saint-Exupérys Lille Prinsen. Får väl ta och läsa den senare till sist, den har korsat min väg några gånger.

Folksam tänker inte ersätta min kameraskada då jag inte kan uppge hur kameran skadats.

Din hemförsäkring ersätter skada på dina saker genom en plötslig och oförutsedd händelse. Den kan dessvärre inte hjälpa dig om något av dina saker har gått sönder av sig själv då detta klassas som ett funktionsfel och det ersätter inte försäkringen.

En kamera går inte sönder av sig själv. Det sannolika är att jag slagit i den när jag haft den i fickan eller ryggsäcken. Får se om jag får veta orsaken när den är lagad och jag hämtar ut den. Och om Folksam blir kvar med toppbetyg.

Ska försöka få mina mynt växlade i veckan. Det är påsklov och förhoppningsvis kan jag plocka ut lite tid så jag hinner till banken innan den stänger kl 16.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017