Utställningar

Min tänkta buss är tre minuter tidig så jag missar den, missar även en buss som kunde tagit mig till Orminge C där jag hunnit ikapp. Får ta den långsamma transporten in mot stan. Hamnar lagom till en broöppning.

Knallar in på Galleri Axl Sund och glasmålningar av ALFONSO VALLÉS, ”FADE AWAY RISE AGAIN”, vars vernissage i går olyckligt sammanföll med terrorattacken. Fortsätter Katarinavägen ner. En man sitter på en bänk och käkar en pizza medan en råtta en bit bort springer upp mot de skyddande buskarna.

Vitlöksdoften ligger tung över Hornstulls t-banestation. På närbelägna Galleri Kontrast har Fjellis satt ihop en egensinnig utställning där betraktaren själv får fylla i vad hen ser innanför ramarna. ”Vad ser vi? Vad ser du? Vad ser jag? Vågar du känna?

http://vandalismislove.tumblr.com/post/159333652057/barcelona

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017