Under kontroll

Ny arbetsvecka. Tiden går fort så här i slutet av läsåret. Ska försöka hålla igång mitt städande. Är lite nöjd med hur mycket jag ändå orkade med när jag gav mig f-n på det. Hur mycket som helst återstår och nästa kväll grovsoprummet är öppet är på onsdag. Tror jag har den nödvändigaste städningen inför elementinspektionen under kontroll. Kan dock inte komma ifrån känslan att det samtidigt är en kontroll av just städning och ordning, det kommer sig av att jag fick ett meddelande om att jag behöver städa min balkong. Hur kan de veta det, jag bor högst upp, på fjärde våningen? Har de skickat upp en drönare?

Men alla dessa papper, dessa dokument, dessa bra-att-ha-idéer man sparat. Och som man sen inte hittar när man behöver dem. Slängde en massa Kamera&Bild och Fotomagasinet. En tidskriftssamlare men hyfsat gamla FOTO fick tillfälligt uppskov. Man är en collector! Ett gäng gamla böcker efter morsan står på tur att skatta åt förgängligheten.

Läser om datorattacken, när så kallad ransomware spreds till en mängd datorer över världen via länkar i mejl. Undrar om mejlen där jag påstods at en innestående fordran på en massa pengar var en del av det? Eller åtminstone nåt liknande. Hur som helst så föll jag inte för frestelsen att svara på dem.

http://zzzze.tumblr.com/post/160627295530/daido-moriyama-goshogawara-nd-gelatin-silver

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017