Abstrakt söndag

Söndag och jag åker in för en läskande öl på Omnipollos Hatt, då jag samtidigt blir av med 100 enkronor. Belönar därmed mig själv för disk och tvätt. Det blir en Tropik Thunder, som smakar persika/nektarin nånting.

Ser att de vattnat Danviksbron så den inte ska svälla och inte gå att öppna/stänga.

Slog mig att jag inte hört något från Stockholmsplanket, om jag får vara med. Vill minnas att det skulle ske efter den 9:e juni. Och då kanske jag är refuserad? Då får jag väl citera Groucho Marx:

I refuse to join any club that would have me as a member.

Och knalla dit och hänga ändå.

Har några svaga hållpunkter att gå förbi och fota, mest still life och abstrakta saker. Mellan tunnelbanebron och Centralbron ställer bojarna till med ett säreget klockspel i vinden när deras kättingar klinkar mot bojstålet.

2 903 följare på Tumblr, siktar på 3000 innan sommaren är över. Nåt ska jag väl roa mig med.

http://stefaniigreen.tumblr.com/post/160984028196/sickboywolfgang-when-people-ask-me-if-i-went

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017