Kategorier
Stockholm

Inställt

Hade tänkt mig en utflykt till stan. Göra mig av med resterande gammelmynt på en pizza + öl på Hatten, sen en tur längst bort på Kungsholmen. Ta en titt på Tranebergsbron och sen promenera tillbaka. Men, inspirationen rann inte riktigt till, inte heller det önskade solljuset. Nån annan dag.

Jag vet vad jag har sett och upplevt, hur fantastiska människor kan vara om vi slår följe med det bästa hos varandra, i stället för det sämsta, det som gagnar makt och girighet.

Maria-Pia Boëthius i Aftonbladet om Flower Power-rörelsens kärleksevangelium.

En av gångerna var vi, jag och Angela från S:t Kitts i Västindien, på väg till Saintes Marie de la Mer på La Camargue, en europeisk hippie-träffpunkt och där romerna varje år firar sin svarta Madonna.

Där har jag också hamnat en gång, om än inte som hippie. Det var vid ett återbesök i Arles som jag och min kompis hyrde cykel och tog oss ner till romernas svarta madonna. Köpte lite konstnärsmaterial i den lokala butiken och gjorde några okej blyertsteckningar som tyvärr sotade igen då jag inte köpt fixativ. Första gången i Arles var 1972 på tågluffning och då gjorde jag Camargue till fots och fick mig en fantastisk fågelskådarupplevelse med bland annat purpurhäger och kungsfiskare på nära håll.

Jeff Beck fyller 73 år i dag. Bara en sån sak!

New York officially banned child marriage.

What took them so long?

Angående min via Facebook beställda lilla fotoväska:

555398, The item has arrived at the recipient´s delivery point. Express to be dispatched to the recipient, other items notified

Då bör det kunna komma en liten avi endera dagen, eller…?

http://exislanegra.tumblr.com/post/162195327134/shrbrrpxr-lumilyon

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017