Tags and P

Första jobbdagen efter semestern var helt okej. Kul att träffa lite ungar igen och såna jag inte känner så bra innan eller inte känner alls.

Planket Sthlm lägger ut den ena efter den andra presentationen av kända deltagande fotografer. Vilket jäkla tur i lottningen de haft, allihop!

3 101 följare på Tumblr, det skvätte in fem stycken under måndagsdygnet. Tänk om man finge hälften så många likes på sina bilder. Skulle vara nöjd med en tiondel.

Tags Diagonal

Däremot börjar tisdagen på sämsta möjliga sätt. På hallgolvet på morgonen ligger inte DN som vanligt, utan Hemmets Journal(!). What!!! Därtill taskig timing på hembussen. I går missade jag den med trettio sekunder, samma i dag. Med den skillnaden att det kommer in en buss strax efter. Den i sin tur står där i fem sekunder, fem sekunder, innan den kör i väg. Minst tio minuter till nästa. Visserligen ingenting i det stora sammanhanget men ändå. Och när den sen kommer är det till fel avgångshållplats.

P for the Pillerman

Börjar fundera på om något av mina prenumererade magasin, typ Fotosidan eller Kamera & Bild, kom ut med nåt nytt nummer förra veckan. Hur som helst fick jag inget. Och jag överlevde ju.

http://last-picture-show.tumblr.com/post/163600481247/aaron-siskind-shoeshine-1930s

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017