Varför ska båten till Curaçao gunga så?

If a poem hasn’t ripped apart your soul; you haven’t experienced poetry.
Edgar Allan Poe

Plåtar eleverna som vanligt, men sen trasslar det när minneskortet ska läsas in. Universalkortläsaren har glappkontakt,  kortet visas på datorns skärm, men varken LR eller ”bilder” reagerar. Efter lite mer trassel gården att ladda upp på MacBooken, men där får inte uppladdningen plats och jag måste avbryta. Kopplade in den externa hårddisken och då gick det ju så klart. Sen via sticka till iMacen. Varför ska båten till Curaçao gunga så?

Annars de vanliga lördagsbestyren, diska, tvätta, städa, fixa med veckobrevet (som de flesta föräldrar inte får på grund av spamfilter). Ingen fotboll att ta hänsyn till, lite tomt men samtidigt skönt.

Fick mejl från Öl- och Whiskymässan. Har ju varit där några gånger genom åren, dock inte senast. Och året innan trodde jag att jag skulle gå dit med en jobbarkompis, men han föredrog att stanna hemma och göra annat. Nu kan jag från början ställa in mig på att gå dit på egen hand och mingelvimmelplåta, som jag gjort förut. Vara där lite senare och förena nytta med nöje, typ. Kanske blir det mest vingelvimmelfotografi. Varför ska båten till Curaçao gunga så?

http://exislanegra.tumblr.com/post/164889787789/shihlun-daido-moriyama

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017