Kategorier
Stockholm

Some GAS

Läser mitt horoskop: ”Du vill skapa något eget. Det kan vara ett föremål, en fest, ett projekt eller en dröm. Bara det är ditt.” Är det den där Berlin-boken som spökar igen?!

Ser att Fuji kör en demo nästa vecka på bland annat nya 80 mm macro. Knut Koivisto är där. Var ju ute efter makro under min semester, får se hur intresserad jag är och hur bra objektivet är. En av expediterna skulle testa det så jag skulle kunna fråga henne. 13 loppor kommer det att kosta. Å andra sidan kommer även en extrem vidvinkelzoom XF 8-16 mm f/2,8 R LM WR, motsvarande 12-24 mm. Kanske mer intressant, för gatufotandet. Lite Gear Acquisition Syndrome (GAS), såhär en helg i september.

Lång arbetsvecka med APT till klockan 18 i tisdags och föräldramöte till kl 20 på torsdagskvällen. Då orkade jag inte med vernissagen av utställningen på Kulturhuset med Lee Miller efter jobbet i går. Den började klockan 17 och jag hade varit där kanske 17.30. Senast var det lång kö redan en halvtimme innan. Ser den kanske i dag, om jag kommer in till stan. Regn hotas det ju med.

Massa bra fotboll från 13.25 och hela kvällen. Stan får vänta! Blir en lördag med rutinaktiviteter: diska, tvätta, veckobrev – och fotboll.

3 278 följare på Tumblr, slutar det aldrig?

http://andrewkavanagh-inspiration.tumblr.com/post/165114056169/coprolaliaproletaria-italian-vespa-club-of

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017