Kategorier
Stockholm

Men pennan är fin

Efter ännu en lång blöt natt är min asfalterade väg till busshållplatsen full av flyende daggmaskar som i panik lämnat sina översvämmade gångar.

En fejanbekant ger sig själv en NYC-resa i födelsedagspresent och välkomnar andra att hänga på. Klart intressant, så jag började kolla lite. Det ligger på de vanliga cirka 25 000:-, flyg+hotell+fickpengar. Får se hur jag gör, måste suga på karamellen ett tag. Det är ju avgjort trevligare med sällskap. En koll på jobbet visar att flera kollegor redan flaggat för att de tar ledigt den här veckan och då kan nog inte jag också försvinna.

Över tjugo år efter att jag lämnat min post som kontakt för den fotbollsförening jag var med och startade, kommer det reklamutskick. Nu ett företag som vill att föreningen ska beställa pennor med klubbens namn på. Som senast det begav sig har de inte fattat att föreningen inte heter IF utan IV Drottninghamn. Men pennan är fin.

Fotografiska bjöd in till medlemsdrink, en GT med till exempel lingon för medlemspriset 65 spänn. Inget för en trött knegare utan det blev snabbresa hem och en stund i bingen.

http://organicmaterial.tumblr.com/post/165525528464/sickpage-richard-kalvar-kurdistan-amed

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017